Kerhopäivän aiheena oli perhekerhon joulujuhla. Me opiskelijat pidettiin myös viimeisen perhekerhokertamme joulun tunnelmissa. Aloitimme joulujuhlan sytyttämällä adventtikynttelikön kolme kynttilää ja laulamalla ”Nyt sytytämme kynttilän”- laulun.

IMG_3758-normal.jpg        IMG_3761-normal.jpg

Kia aloitti hartauden avaamalla ja näyttämällä lapsille kaksi lahjapakettia. Lapset olivat innoissaan siitä, mitä sieltä löytyi. Ensimmäisestä paketista tuli kulkuset ja piparkakkumuotit. Toisesta löytyikin seimessä nukkuva Jeesus, josta alkoi kertomus ”Jeesuksen syntymästä”.

 IMG_3743-normal.jpg     IMG_3760-normal.jpg

Jännittävästä tarinasta siirryttiin joulumielisiin jumppa- ja laululeikkeihin. Evgenia aloitti joulujumpasta, josta jatkettiin Marian pitämään pingviinit -laululeikkiin. Kun kaikki saivat kokea itseään pingviineinä, jatkettiin ”Pipari, kynttilä, joulukuusen pallo” -liikunnalliseen leikkiin, josta innostuivat sekä lapset että aikuiset.

IMG_3744-normal.jpg    IMG_3747-normal.jpg

IMG_3753-normal.jpg

       Maria piti tutun ”Tuiki, tuiki tähtönen”- laululeikin, jonka jälkeen yhdessä lausuttiin ruokarukous ja siirryttiin käsipesulle sekä kahvitteluun ja joulutorttujen maisteluun.

Lopuksi oli Innan pitämä joulukorttien askartelutuokio ja vapaita leikkejä.

Loppulauluna laulettiin "Soittorasia".

Kiitos kerhosta ja Hyvää Joulua!