Kerho alkoi normaaliin aikaansa, kello 17:00. Paikalle saapui ohjaajien lisäksi 6 aikuista sekä 10 lasta. He kirjasivat paikallaolonsa vihkoon ja kerhokerta aloitettiin hetkellä vapaata leikkiä. Tämän jälkeen soitettiin triangelia ja mentiin mustaan luokkaan pitämään hartaus.
                  IMG_0013-normal.jpg
Hartauksen aiheena oli tarina pienestä pojasta, jolla oli leipää ja kalaa. Hartauteen otettiin lapset hyvin mukaan muun muassa laskemalla yhdessä ääneen kuinka monta kalaa ja leipää hänellä oli. Tulokseksi paljastui viisi leipää ja kaksi kalaa. Laskimme myös yhdessä sen, kuinka monta korillista niitä jäi yli.
                  IMG_0015-normal.jpg
Hartauden jälkeen opiskelijat ohjasivat muutaman leikin – käytössä oli myös erilaisia soittimia kuten marakasseja, rytmikapuloita sekä rytmimunia.
                  IMG_0017-normal.jpg

                  IMG_0018-normal.jpg
Soitimme ja lauloimme soittimien kanssa laulun ”rati riti ralla” ja tämän jälkeen vietiin soittimet pois, siirryttiin lattialle ja leikittiin leikki ”pakkasaamuna paleltaa”. Mietittiin myös että mitä muita paikkoja kuin nenää voisi paleltaa ja aina siirryttiin hieman eteenpäin.
Kun kaikki olivat lähellä toisiaan oikein pienessä supussa, tehtiin oikein iso ryhmähali.

                  IMG_0024-normal.jpg

Tuokio lopetettiin lumiukkomarssiin johon lapset hakivat vanhempansa aina mukaan. Tämän jälkeen siirryttiin kahvittelemaan ja mehuttelemaan, leikkimään vapaata leikkiä sekä askartelemaan.

                  IMG_0053-normal.jpg

Tällä kerhokerralla askarreltiin sekä talviset maisemat että lumihiutaleita paperisuikaleista. Jonka jälkeen otettiin soittorasia loppulauluksi ja lähdettiin kotia kohti.