Syksyisestä pilvisestä säästä ja viileydestä huolimatta perhekerhossa tällä viikolla kävivät yhdeksän lasta ja kuusi vanhempaa. Meitä kaikkia odotti mukava, lämmin ja ystävällinen ilmapiiri sekä mielenkiintoinen ja viihdyttävä toiminta. Perhekerhoon tullessaan lapset pääsivät heti leikkimään muunmuassa leikkikeittiössä, legoilla ja pelaamaan lautapelejä.

kuva%206-normal.jpg

Vapaan leikin jälkeen triangelin soitto kutsui meitä hartauteen ja ohjattuun toimintaan. Palloleikki oli hauska tapa tutustua toisiimme ja kuulla siitä, mistä me tykkäämme. Ei tarvitse pitää samasta väristä ja samoista ruuista kuin kaikki muut. Jokaisella saa olla oma maku ja omia suosikkeja.

kuva%201-normal.jpg

Hartauteen liittyvä toiminta oli sekä hauskaa että monipuolista. Me etsimme piilotettuja lampaita, keksimme näille lampaille nimet, veimme ne syömään ja juomaan, laskimme ne sekä ihmetelimme ja myös pohdiskelimme peloista ja turvassaolosta. 

kuva%202-normal.jpg

Seuraavassa laululeikkituokiossa kaikki olivat mukana laulamassa ja liikkumassa. Selvisi, että lasten suosikkina ovat ”Hämähäkki” ja ”Pää, olkapää…” -laululeikit.

kuva%203-normal.jpg

Kahvittelun ja välipalan jälkeen oli aika seikkailla temppuradalla ja askarrella. Teimme lampaille vanupuikoista lämpimät turkit, etteivät ne palele viileänä syksynä ja kylmänä talvena.

kuva%204-normal.jpg

kuva%205-normal.jpg

kuva%207-normal.jpg

Tällainen kerhoilta oli tällä kertaa. Tavataan taas perhekerhossa ja leikitään, seikkaillaan, lauletaan, askarrellaan ja vietetään kivoja hetkiä yhdessä!