IMG_9661.jpg

Hartauden aiheena oli rukous ja hartaus toteutettiin liikunnallisesti. Lapset saivat aluksi pohtia mitä varusteita tarvitaan, kun lähdetään retkelle vuorelle. Kun varusteet oli valittu, lähdettiin kävelemään väistellen kantoja, kiviä ja kaatuneita puunrunkoja. Myös purojen kahlauspaikkaa joutui etsimään. Perille päästyämme rukoilimme Isä meidän -rukouksen ja lauloimme Rukous on silta -laulun.

IMG_9666.jpg

Lapset saivat leikkiä kapellimestarileikkiä, jossa lattialla oli kolme vannetta. Joka vanteelle oli sovittu eri rytmisoitin ja aina, kun kapellimestari tallasi eri vanteeseen, soittivat muut lapset eri soitinta. Myös sellaista kokeiltiin, että yksi vanne laitettiin pyörimään ja soitettiin niin kauan, kunnes vanne kaatui.

IMG_9674.jpg

Askartelussa askarreltiin tällä kertaa kynttilä kartongista. Kaksi kartonkisuikaletta liimattiin yhteen, taivuteltiin vuorotellen toistensa päälle ja liimattiin myös yläpäästä kiinni. Lopuksi siihen liimattiin kartonkinen liekki.

IMG_9671.jpg

Vapaassa leikissä lapset leikkivät erilaisia leikkejä. Suosittuja olivat nukkekoti, pomppimispallo ja magneetit, joista sai rakenneltua esimerkiksi veneen tai auton.