Syksyn ensimmäinen perhekerhokerta alkoi triangelin kilautuksella, jota kaikki halukkaat lapset pääsivät soittamaan.

IMG_3382%20%28pieni%29-normal.jpg

Aloitimme tuttuun tapaan hartaudella, jonka Ritva piti, ja aiheena oli tutustuminen. Jokainen perhe sai vuorollaan kertoa nimensä ja keitä perheeseen kuuluu. Lopuksi teimme yhteisen piirin langasta, joka yhdisti perheet.

IMG_3383%20%28pieni%29-normal.jpg

Hartauden jälkeen pääsimme leikkimään Aijan ja Sarin johdolla. Sari ohjeisti meille ”Tule ystäväksi näin” -laululeikin, jota piirissä leikimme. Sen jälkeen Aijalla oli jännittävä lankakeräleikki, josta muodostui värikäs verkko, joka yhdisti perheet.

IMG_3392%20%28pieni%29-normal.jpg

Leikit jatkuivat syksyisellä aiheella. Sarin johdolla leikimme sade-leikkiä, tuuli-leikkiä ja tähti-leikkiä. Lapsilla oli todella hauskaa ja he halusivat erityisesti tuuli-leikkiä monta kertaa.

IMG_3397%20%28pieni%29-normal.jpg

Yhteisleikkien jälkeen siirryimme kahvittelu- ja mehuhetkeen, jonka aikana lapset pääsivät askartelemaan perheomenoita yhdessä Iidan ja Maritan kanssa. Olipa sotkuista puuhaa sormiväreillä! Samaan aikaan oli myös vapaata leikkiä, joka on lasten mieluisinta puuhaa.

IMG_3375%20%28pieni%29-normal.jpg

Meillä oli niin hauskaa ja vauhdikasta, että emme edes huomanneet kellon kulkua, kunnes oli aika siivota lelut ja laulaa loppulaulu ”Suljen ihanan soittorasian”.